Onderhoudsmonteur

Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Wij laten niets aan het toeval over en staan zij garant voor een perfecte afwerking.

Dit ga je doen

In het kader van energietransitie gaat er de aankomende jaren een hoop gebeuren. Warmgarant speelt daar een innoverende rol in. Hierdoor zijn er binnen de organisatie voldoende ontwikkel- en groeimogelijkheden voor jou.

Dit zijn wij

Warmgarant is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd te Diemen. Zoals de naam al enigszins prijsgeeft, bieden wij oplossingen voor een warm huis. Warmgarant is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van cv-ketels aan particulieren. Wij hebben een landelijk netwerk van meer dan 75 erkende installatiebedrijven waar wij mee samenwerken. Sinds 2021 zijn de hybride warmtepompen toegevoegd aan ons aanbod. Voor deze tak binnen ons bedrijf willen we graag zelf de kennis en kunde in huis hebben.

Kenmerkend aan onze strategie is het aangaan van lange termijn relaties met klanten in plaats van een eenmalige verkoop (bijv. ons service abonnement). Mede door dit unieke concept en de continue focus op klanttevredenheid is Warmgarant op dit moment een van de snelst groeiende spelers in de markt. Ook met onze medewerkers en installateurs willen wij graag een langdurige relatie aangaan.

Dit vragen we van jou

Dit krijg je van ons

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hebben we je interesse gewerkt?

Wil je als onderhoudsmonteur werken in een leuk team, met een ontspannen sfeer en waar plezier in het werk en resultaten behalen samengaan? Dan maken we graag beter kennis met je. Neem contact op met Ron Hermans (recruiter) via of 06 – 81 70 19 10. We kijken uit naar je reactie.

Collega aan het woord

"Er is een open vriendelijk en relaxte sfeer"

- Max Kantelberg