Kom werken bij Warmgarant

Wij creëren een warm thuis voor iedereen. Voor onze klanten én voor onze 50 collega’s. Door te focussen op werkplezier, ontwikkeling en kwaliteit. Met als resultaat: een zeer hoge klanttevredenheid. Zou dat de reden zijn waarom we zo snel groeien? Of is het omdat we gewoon een knettergoed product in huis hebben?
You tell us.

Even voorstellen

Warmgarant is in 2012 opgericht door Sjors Stoffelsen en Ronald Schouten. Hun visie: duidelijkheid, een all-in prijs en geen gedoe. En het werkt. Inmiddels hebben we ruim 60.000 klanten blij gemaakt en een superleuk team opgebouwd.

Onze bedrijfscultuur

Onze cultuur is dé reden dat collega’s graag bij ons werken. We zijn een klein, gezellig bedrijf waar hard wordt gewerkt én hard wordt gelachen. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid, we helpen elkaar en vieren samen successen in de vorm van een gezellige borrel.

Net een sportteam

Bij Warmgarant zijn we open en eerlijk tegen elkaar. We werken als sportteam samen en geven elkaar de ruimte om te leren en te scoren. We benoemen de dingen gewoon zoals ze zijn en kunnen alles tegen elkaar zeggen. Omdat we elkaar respecteren en de ander graag vooruithelpen. Een stel nuchtere doeners dus, met veel humor en een sterke teamspirit. Allemaal met hetzelfde doel: onze klanten blij maken en een fijne werksfeer creëren.

We doen het samen

Er zijn weinig bedrijven waar nieuwe collega's zich zo snel thuis voelen als bij ons. Waar iedereen zo goed met elkaar kan opschieten, omdat de onderlinge communicatie gewoon heel prettig is. We helpen elkaar vooruit en we nemen met z’n allen de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in het proces. Inderdaad, je bent hier geen nummer. We doen het samen.

"Bij Warmgarant vond ik alles wat ik zocht"

- Joey Kluvers

"Hier heb je een team dat voor je klaar staat"

- Evy Scheffer

"Er is een open, vriendelijke en relaxte sfeer"

- Max Kantelberg

Warmgarant in cijfers

ACTIEVE KLANTEN

GEMIDDELDE LEEFTIJD

jaar

AANTAL CV-KETELS P/J

KLANTEN GEVEN ONS EEN

1

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over het werken bij Warmgarant? Bel, app of mail naar onze recruiter Ron Hermans. Wij kijken uit naar je reactie!