Servicemedewerker

Als servicemedewerker bij Warmgarant ben je verantwoordelijk voor de opvolging van binnenkomende meldingen!

Dit ga je doen

In deze hectische job is geen dag hetzelfde. Als eerste aanspreekpunt van onze klanten ben je verantwoordelijk voor de opvolging van binnenkomende meldingen. Als telefonisch aanspreekpunt heb je dagelijks persoonlijk contact met klanten. Je moet goed kunnen luisteren en door je proactieve houding kun je vragen vlot vertalen in adviezen en oplossingen. Naast deze taak, ben je ook verantwoordelijk voor afhandeling van de servicebezoeken en het beoordelen of een bezoek valt onder servicecontract. Daarnaast factureer je indien van toepassing naar de klant.

Dit zijn wij

Warmgarant is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen & cv-ketels aan particulieren. We werken met zo’n 50 gedreven collega’s. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten in plaats van korte éénmalige verkopen. Door ons unieke concept met focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment één van de snelst groeiende spelers in de markt. Groei jij met ons mee?

Als servicemedewerker kom je te werken in een team van 4 – 8 collega’s. Wij zijn nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en goede onderlinge communicatie. Wanneer je het even niet weet, staan er altijd collega’s voor je klaar om je op weg te helpen.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker, hebt een flinke dosis humor en je bent enorm klantgericht. Je snapt dat jouw dag soms anders verloopt dan je had gepland en je weet goed prioriteiten te stellen. Verder vragen wij nog het volgende van je:

Dit bieden wij

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zien wij elkaar snel?

Collega aan het woord

"Bij Warmgarant vond ik alles wat ik zocht"

- Joey Kluvers