Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker bij Warmgarant houd jij de regie over alle uitgevoerde werkzaamheden op diverse locaties!

Dit ga je doen

Als kwaliteitsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de controles op de kwaliteit van onze installateurs. Dat betekent dat je naast jouw taken bij ons op kantoor ook naar buiten gaat om onze installateurs te controleren en bij te sturen. Verantwoordelijkheden die je verder kan verwachten:

Dit zijn wij

Warmgarant is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen & cv-ketels aan particulieren. We werken met zo’n 50 gedreven collega’s. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten in plaats van korte éénmalige verkopen. Door ons unieke concept met focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment één van de snelst groeiende spelers in de markt. Groei jij met ons mee?

Als kwaliteitsmedewerker kom je te werken in een team van 4 – 10 collega’s. Wij zijn nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en goede onderlinge communicatie. Wanneer je het even niet weet, staan er altijd collega’s voor je klaar om je op weg te helpen.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker, hebt een flinke dosis humor en je bent enorm klantgericht. Je snapt dat jouw dag soms anders verloopt dan je had gepland en je weet goed prioriteiten te stellen. Verder breng jij mee:

Dit bieden wij

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zien wij elkaar snel?

Collega aan het woord

"Er is een open, vriendelijke en relaxte sfeer"

- Max Kantelberg