Financieel Administratief Medewerker

Als financieel administratief medewerker bij Warmgarant houd jij de regie over de hele administratie.

Deze vacacture is inmiddels vervuld.

Dit ga je doen

Als Financieel Administratief Medewerker werk je nauw samen op een kleine afdeling en ondersteun je daar waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van inkoopfacturen, het opmaken en versturen van verkoopfacturen en debiteuren – en incassobeheer.. Daarnaast ga je in deze functie aan de slag met het:

Dit zijn wij

Warmgarant is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen & cv-ketels aan particulieren. We werken met zo’n 60 gedreven collega’s. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten in plaats van korte éénmalige verkopen. Door ons unieke concept met focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment één van de snelst groeiende spelers in de markt. Groei jij met ons mee?

Als financieel administratief medewerker kom je te werken in een team van 4 – 8 collega’s. Wij zijn nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en goede onderlinge communicatie. Er wordt voornamelijk gewerkt met Exact Online en Salesforce. Wanneer je het even niet weet, staan er altijd collega’s voor je klaar om je op weg te helpen.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker, hebt een gezonde dosis humor en je bent enorm klantgericht. Je snapt dat jou dag soms anders verloopt dan je had gepland en je weet goed prioriteiten te stellen. Of je nu een starter bent die ervaring op wil doen, een meer senior collega die uitblinkt in debiteurenbeheer of de ambitie hebt om volledig zelfstandig één van de BV’s te administreren. Wij gaan graag met je in gesprek. Wij vragen, afhankelijk van de functie:

Dit bieden wij

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Zien wij elkaar snel?

Collega aan het woord

"Bij Warmgarant vond ik alles wat ik zocht"

- Joey kluvers