Financieel Administratief Medewerker

Als financieel administratief medewerker bij Warmgarant houd jij de regie over de hele administratie.

Dit ga je doen

In verband met de groei van Warmgarant, ATAGwarmte en WarmteThuis zijn wij opzoek naar een allround financieel administratief medewerker voor ons kantoor in Diemen. Concreet bestaat jouw functie uit een aantal werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

Dit zijn wij

Warmgarant is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen & cv-ketels aan particulieren. We werken met zo’n 50 gedreven collega’s. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten in plaats van korte éénmalige verkopen. Door ons unieke concept met focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment één van de snelst groeiende spelers in de markt. Groei jij met ons mee?

Als financieel administratief medewerker kom je te werken in een team van 4 – 8 collega’s. Wij zijn nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en goede onderlinge communicatie. Er wordt voornamelijk gewerkt met Exact Online en Salesforce. Wanneer je het even niet weet, staan er altijd collega’s voor je klaar om je op weg te helpen.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker, hebt een flinke dosis humor en je bent enorm klantgericht. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en je brengt de benodigde eigenschappen mee, dan komen wij graag met je in contact. Je past in het team als je er geen probleem mee hebt dat geen dag hetzelfde is. Je snapt dat jouw dag soms anders verloopt dan je had gepland en je weet goed prioriteiten te stellen. Of je nu een starter bent die ervaring op wil doen, een meer senior collega die uitblinkt in debiteurenbeheer of de ambitie heeft om volledig zelfstandig één van de BV’s te administreren. Wij gaan graag met je in gesprek. Wij vragen, afhankelijk van de functie:

Dit bieden wij

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Zien wij elkaar snel?

Enthousiast over deze vacature of op zoek naar meer informatie? Dan is Ron Hermans, Interim Recruiter, telefonisch of via WhatsApp te bereiken op 085 401 22 33.

Collega aan het woord

"Bij Warmgarant vond ik alles wat ik zocht"

- Joey kluvers