Verkoopadviseur

Klanten adviseren, mailboxen beheren en installaties inplannen. Als verkoopadviseur bij Warmgarant houd jij de regie over het hele verkoopproces!

Dit ga je doen

Als verkoopadviseur ben je het 1e aanspreekpunt voor onze klanten. Jij hebt een fantastische dag wanneer je jouw klant hebt geholpen met het oplossen van een cv-storing of het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel. De klant snel en goed helpen, daar doen we het voor. Als verkoopadviseur is geen dag hetzelfde. Je adviseert nieuwe klanten over de aanschaf van een cv-ketel, gaat aan de slag met storingen bij bestaande klanten en zet vervolgacties uit (telefonisch en/of per e-mail). Kwaliteit staat bij jou voorop. Wanneer je de vraag niet zelf kunt oplossen, zijn er altijd collega’s die jou verder kunnen helpen. Werkzaamheden die je nog meer kan verwachten:

Dit zijn wij

Warmgarant is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen en cv-ketels aan particulieren. We werken met zo’n 50 gedreven collega’s. Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze klanten in plaats van korte éénmalige verkopen. Door ons unieke concept met focus op klanttevredenheid zijn wij op dit moment één van de snelst groeiende spelers in de markt. Groei jij met ons mee?

Als verkoopadviseur kom je te werken in een team van 6 – 10 collega’s. Wij zijn nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en goede onderlinge communicatie. Wanneer je het even niet weet, staan er altijd collega’s voor je klaar om je op weg te helpen.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker, hebt een flinke dosis humor en je bent enorm klantgericht. Waarschijnlijk heb je nog helemaal geen kennis van CV- ketels, maar heb je wel affiniteit met techniek. Door jouw dienstverlenende instelling kan jij goed met mensen omgaan en ben jij een prettige gesprekspartner voor de klanten. Dit talent combineer je met:

Dit bieden wij

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zien wij elkaar snel?

Collega aan het woord

"Hier heb je een team dat voor je klaar staat"

- Evy Scheffer